sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Ruattin käynti

Vettä tuli 300 km ja piti Malmöstä ostaa uudet renkaat. On muuten halpoja ne renkaat siis tuolla lännessä. Lasku ei kuitenkaan iloiseksi tehnyt vaihto per pää 89 e, että sama hintakokonaisuus ku täällä. Kilsoja 2600 ke-ma tulihan ajettua ainakin moottoritietä. Tarkoitus erinäisistä syistä vain päästä pisteestä a-b. Tiet mahtavassa kunnossa. Itse ajelin koko matkan suunnilleen 10 yli rajoitusten ja tuntui että ruottalaisia meni ohi joka puolelta varsinkin pyöriä. Ajokulttuuri?

Tapasin Turun satamassa venäjän pojan, joka liikkeellä tonnisella V stromilla. Kertoili lähteneensä Vladivostokista ja menossa tuttuja tapaamaan Portugaliin 15000 km reissun pituus. Suzukit onneksi pelaa, ei oo kardaaneja tai muuta turhaa.

Tuli siihen pari suomen poikaa myös kehumaan reissujaan aivan uusilla fjr.llä, menossa Norjaan ja ja niin kokeneita kaikessa. Vähän meni kehumiseksi, kehoitin jututtamaan venäjän poikaa, siihen loppu kehut.

Siis Kla- Turku-Tukholma (syntymäkaupunki) Malmö,Uddevalla, Tukholma ja kotiin.

silleen

Millos ti ajelu

2 kommenttia:

Gretsch kirjoitti...

Hieno reissu, ja sopiva määrä kilometrejä, Etelä-Ruotsissa olisi paljon tutkittavaa, kun malttais pysyä poissa motareilta, ja olisi aikaa, miks aina niin hirviän kiire, samahan meillä Anssun kans viime vuonna.
Paltaaan asiaan 150 000 km kuluttua siitä kardaanin tarpeellisuudesta!

Gretsch kirjoitti...

Huhu kertoo, että enstiistaina yhdeksäs kahdeksatta olisi tiistai-ajelu. Lähtö on suljetulta Peitson Seo huoltoasemalta kello 18.00 kauan rokulia pitänyt Ksataskuski suunnittelee preitin.