lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ja liikkuihan se..



Ajokauden ensimmäiset ajot alkaa oleen takana. Yhteensä noin 250km. Kokkolasta hain uudet ajohanskat, kun vanhat oli päässeet vähän repsahtamaan.. Kypärä vielä pitäis uusia, mutta se saa odottaa.


Kokkolasta ajo suuntautui seljesin kautta kaustisille ja sieltä alihaapalan nesteelle, jossa hörppäsin kupin kahvia.. Alihaapalan nesteellä näkyi myös muita pyöriä ja tuli siinä muutama sana vaihdettuakin.. En lähtenyt urheilemaan ullavan routavaurioisille teille, vaan pamautin siitä toholammille.. Sieltä korpelan padon kautta Heleenalle ja Jarille kahville... Siellä vasta oli mielenkiintoinen rojekti menossa.. Heleenan kanssa pyöritiin hetki kannuksen teillä ja sitten alaviirteen kautta kotiin.. Huomenna tarkistellaan sitten, että kaikki nesteet pysyi sisällä, mutta eipä tuo näyttänyt vielä reviiriä merkkaavan, niin ehkäpä huolto oli onnistunut.


2 kommenttia:

Gretsch kirjoitti...

Ujoa vaatimatonta porukkaa. Onko Jamaanveot käyneet jo kimppa-ajelulla, kyselee olosuhteiden pakosta syrjässä ollut?

Gretsch kirjoitti...

Mjun calenterin mukaan ens tirstaina, siis huomenna ajeluilta? Onko muita lähtijöitä, noin klo 18 -18.30 oon Lohtajan Systeemillä tankihtemasa Ksatasta, ja siittä lähemmä pyörän kans nuolekskelehen asfalttia vielä epämääräiseen suuntaan.