maanantai 22. syyskuuta 2008

On se mukavaa, että on noita lapsia jotka ulkoiluttaa Suzukia kun itte ei voi eikä saa ajaa. Menee pyörä tämän päivän jälkeen talviteloille, ihan itkettää ajatuskin, kesä sen kun jatkuu. Mun "ajokielto" jatkuu 31.12 asti. Jos ei ihmeparantumista tapahdu. Onkos joku käynyt ajamassa, ei ainakaan näillä sivuilla näytä siltä!!!!!!!!!!!...............

t .ajokelvoton

7 kommenttia:

R100RS kirjoitti...

Eipä tuo tohtorikaan liikentees ole ollut.. Alako ketjut hyppiin etuhammasrattaan yli, joten pieni katkos tuli. Nytte on paketti hommattuna, mutta asennusta viel odottaa.. Syksyhän on melkeestä parasta ajokautta..

Koitas saada se selkä kuntoon, niin päästään koittaa sitä ironia joku vuos.

Gretsch kirjoitti...

Tänä iltana pitäisi heittää vähän pitenmpi lenkki.
Minulle syksy on välttämätön paha siinä kevään tuloa odotellessa. Joten Otto, Sun ajokielto sattuu parhaaseen aikaan. Kun kevät koitaa on selkäkin vetreän valmiina kevään ja kesän rientoihin.
Illalla pieni vaikeus, kummalla lähtee, täystahtisella, vai vajaatahtisella.

R100RS kirjoitti...

Niin. Nyt kysymys kuuluu... Kumpi niistä on vajaatahtinen?

Gretsch kirjoitti...

Siinäpä se puluma onkin?

Gretsch kirjoitti...

YKSINÄINEN RATSASTAJA PITÄÄ YLLÄ JAMAANVEOT VELJESKUNNAN AJOMAINETTA. Hänet on jälleen nähty tienpäällä punaisella salamallaan. lisää:http://mzetzbmw.blogspot.com/

Grammo kirjoitti...

Pikaista kuntoutumista toivoen.
Konnaa olen ulkoiluttanut aina muutamina viikonloppuina tuolla Kurikan suunnalla. Toissavikonloppuna oli oikein mukavat ajokelit. Kierreltiin Kurikan ympäristössä ja pyöriä tuli kivasti vastaan.
Viikonloppuisin noin 500km. Monta on kyllä mennyt auton ratissa ja Lapin suunnalla.
Kun jää vähän aikaa, laittelen jotain kuvia kesän ajalta tänne ja tuonne omaan blogiin. Taitaa jäädä enemmän talven puuhaksi.

Gretsch kirjoitti...

Nöyrimmästi täytyy korjata tuo edellinen kommentointi. Mukava kuulla, että konnaa on kuormitettu, jopa takapenkinki osalta, otaksun?
Otto pitää saada kuntoon pikaisesti, eihän tästä muuten mitään tuu.
Anssu ja Matti ovat kunnossa, mutta mites pyörät? Mitähän Guzzi ukolle kuuluu?