maanantai 29. syyskuuta 2008

No nyt se on talviteloilla pyörä. Juu, juu harmittaa. Yritin ajaa ei onnistu mitä siis itteään kiduttamaan. No "reissussa" oli jotain hyvää. Jututin paikallisessa mp liikkeessä osaajaa, josko kannattais uudella keulakolmiolla laitella uutta stongaa, löyty lääkkeet ja talvella toteutetaan.
Ei toki mitään tollasta gustomipemarimallia, vaan hillitysti korotellaan. Ja vielä tiedoksi tauti ei johdu kliponista. Ajelkaa pojat munki puolesta. Toimiiko muuten entuuro?

t. ajokelvoton

5 kommenttia:

Gretsch kirjoitti...

gustomibemarimalli on ollut liikenteessä pävittäin. Viikonloput pyrin pyhittämään, jos koirahommilta ehtii, vähän pitemmille lenkeille.
Kyykkypyörästä saa matkasoffan pidentämällä akseliväliä kymmenisen senttiä, laittamalla siihen kunnon istuimen, jalkatapit, joiden väli istuimeen on enemmän kuin 30 cm. Lämmitetyillä kahvoilla varustetun ohjaustangon, joka asettuu juuri siihen mihin kädet laskeutuu, kun kuski istuu levollisessa rentoutuneessa asennossa. Jos vielä polviakin vähän palelee, on hyvä olla mahdollisuus suunnata lämpöä niille. Katteen tulee tietenkin estää tuuli ja vesisade.
Yeah!

R100RS kirjoitti...

Köh"auto"köh..

No ei sentäs.. Kyllä tommoset katteet enskakuskin sydämmiä lämmittäis.. Tai siis lämmittäis jos enska ois liikenteessä.. Ollut ketjunvaihto/syyshuolto projekti menossa. Myivät vaa aluksi vähän liian lyhkäsen ketjun.. Mutta nytte on ketju onnellisesti paikoillaan ja voinen siirtyä öljynvaitoon / kaasareiden putsaukseen.

Mutta saattaapi olla, että tänää hörähtää enska käyntii..

gsx kirjoitti...

no mutta, täytyy kai myöntää lievää kateellisuutta tohon gusdomipemari suuntaan. Eihän tosta sukista saa pemua sitten millään. Väittävät isot pojat kuitenkin saaneensa niistäkin parempia juuri stongan vaihdolla, siis asento ja ajettavuus. Niin ja tuleehan noi kahvanlämppärit tietysti kans ku laitellaan. Mutta että että polvenlämmittimet, niitä tarvitaan sitten vanhainkodissa! eikä autossakaan tuule,jos....
ei oo enskaa todellakaan näkynyt missään ei kuskia ei pyörää, kiva kuulla että on löytynyt sopivat "kardaanit" ja baana kutsuu

itelle selviää tän kk aikana, milloin voi ajella. Vähän huolettaa ettei tulis ajokieltoa!

Gretsch kirjoitti...

Nyt on Otto Ecclestone tehnyt uuden aluevaltauksen. Ei ensimmäinen joka kaksipyöräisten ohella perustaa kilpa-autotallin.
Ja pestaa heti parhaat, mitä rahalla saa kuskit talliinsa.
Onnittelut uuden aluevaltauksen johdosta!
Miten nämä kaksipyöräiset?
Joko selkä antaa ajatella ajamistakin?

gsx kirjoitti...

Juuh, jotain on pakko yrittää. On muuten kovaa hommaa tää kilpatallin pito. Kuskeja ku ei taho saada ilmoittautumaan edes ekaan kisaan, no johan 8 on ilmoittanut ajavansa. Kyseessä siis toki huippukuskit, ehkä noi ajopalkkiot on vähän liian pienet, tiedä.......
Tallipäällikön täytyy tietysti muuten pitää huolta myös kuskien ja apujoukkojen kunnosta, joten kysynkin jäsen G:n mielipidettä ruokailuun liittyen. Olisiko esim P.saaressa takaisin tullessa mukava käydä vaikka pizzalla porukalla tai muuta murkinaa nauttimassa, mulla olis joitain tuttuja jotka ruokalaa siellä pitää. Voitais vaikka juhlia voittajaa.
Noi kaksipyöräiset koitan pitää ajatuksista vielä poissa, ei ainakaan nyt pystyis ajeleen. Mutta keväällä??.............