sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Miittinki?

Jotta kaikki pääsis mukaan, niin miten ois torstai 29.12.2007?

13 kommenttia:

Grammo kirjoitti...

Torstaina loppuu Oulussa opiskelu neljän aikoihin. Ehtiskö sieltä mukaan? Muuten kyllä torstai oikein hyvä.

Gretsch kirjoitti...

Joka torstaisin Dogness hallissa koulutusilta. Paitsi tulevaa keskiviikkoa ja noita torstai iltoja, kaikki muut sopivat.

R100RS kirjoitti...

Miten ois huominen porukalle? Tai pidetäänkö nyt keskiviikkona alustava miittinki ja ensviikol toinen? Teil on aivan liikaa tekemistä iltaisin... Tiistai ilta??

Gretsch kirjoitti...

Huominen aivan hyvä.!.!

gsx kirjoitti...

jos huominen on ti 27.11 niin enpä pääse vissiinkään. juu on aivan liikaa tekemistä iltaisin.... mikä se oli toi lähes ensi vuoden aika 29.12

R100RS kirjoitti...

Siis, pienenpieni kirjoistusvirhe 29.12 tarkoitus 29.11

Mutta palataan alkuperäiseen suunnitelmaan, eli pidetään miittinki keskiviikkona. Veijol oli se kp: kokous, mut voisin tulla huomenna käymään lohtajal kattoo vähä veijon matskuu katottavaks. otto vois ottaa ke sen luisin kuvaston mukaan??

jos sitte kokoonnuttais myöhemmin koko porukalla kun kellään ei oo turhii menoja..

Nii muuten aika makeet ajoilmat ulkona nyt. Grillit kahvoissa ja hymy huulessa tuli päristeltyä tuossa illalla.. Oooon se kivaa.

Grammo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Grammo kirjoitti...

Menikös se nyt sitten niin, että kokoonnumme vasta ens viikolla? Viikolla, jonka maanantai on 3.12.
Sillon passaa sitten ma, ti ja ke. ehkä sitten perjantai taas, mutta varmaan paremmin nuo alkuviikon kolme iltaa. Onnistuuko?

Grammo kirjoitti...

Menikös senyt niin, että kokoonnumme vasta ens viikolla? Viikolla, jonka maanantai on 3.12. Mulle passaa ma, ti ja ke. Torsstai ei, mutta ilmeisesti taas perjantai. Ehkä alkuviikkon illat kuitenkin parempia. Mitenkä onnistuu muille?

Grammo kirjoitti...

Ehkä hieman saman sisältöisiä nuo kaksi kommenttiani.

gsx kirjoitti...

Tilanne toivoton on!!!
Oon ens viikon Åbossa omia poikia moikkaamassa. Ei enää itsekään muista missä milloinkin menee. Lähetän Lousin luettelon edustamaan itteäni.

Gretsch kirjoitti...

Noniin. Otto o Turus, mutta lähettää edustajansa paikalle. Hmm... Pitkin hampain hyväksytään valtuutettu gsxf,n puhemieheksi.
Vastuu luettelon käyttäytymisestä jää kaikessa tapauksessa valtuuttajalle.
Siis, tämä on Fakta: Kokoonnumme tiistaina 04.12.2007 naveta.. anteeksi, kello 18.30 Honkalantie 2.68230 Lohtaja. Varusteet: Kaikki viimekesänä kertyneet moottoripyöräajomuistot pään sisällä paikalle tuotuna. Myös rekvisiittaa ko. ajokauden ajalta on hyvä olla mukana. Kuvia, video otoksia, bensa-aseman kuitteja, karttoja. Sisäänpääsyvaatimus on oikean aamuluvun kertominen alle sadasosasekunnin. (talvella ajavat kertovat sen myös!) Aamuluku selviää tuosta toisesta ajoblogista. Tarjoilusta huolehtii Gretsch,in kotijoukot. TERVETULOA.

R100RS kirjoitti...

Heeii. Jos aamuja on joka aamu nolla, niin miten sen voi jakaa? Kuulostaa ihan kateellisten höpinöiltä.

No niin eli tiistaina tavataan. Pyörällä paikalle saapuneet saavat plussaa. ainakin cittarista.

Tulen noutamaan oton edustajan mukaani jossain vaiheessa. Mahdollisesti jo tänään. Enkä saavu autolla.. Edustajalle kunniakasta kyytiä alusta saakka.

Alustavasti merkkaa otto jos ois jotain yhteistilaus toivomuksia, niin vois köntässä tiltata, mulla ja matilla ainakin aikomus joitain sieltä hommata.