keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Miittinki ennen joulua

Millon ois porukalla sen verta vapaata, että vois hetkeks istahtaa kahteleen fotoja ja videoita viime kesän pörinöistä. Näyttäpi siltä, että suurin osa klaanista on vaipumassa talviuneen, tahi haaveiluun tulevasta kesästä. Omalta kohdalta harrastusta haittaa nyt tyhjä takarengas. Alhaiset rengaspaineet ja armoton vääntö ei tee venttiilille hyvää... Ehkä tänäiltana mulautan uuden sisukumin paikalle. Täytyy vaan käydä paikallisessa liikkeessä vierailulla ennen sitä.

Paikka vois olla rannanperä ja aika vaikka viikon päästä? ke ilta 28.11 -07??? kuin ois?

5 kommenttia:

gsx kirjoitti...

No men fan! Nu kan man ju skriva med det språket man vill, det är väl demokrati........Juu den 28.11 passar antagligen, Var ska träffet äga rum?
Good bye

Grammo kirjoitti...

Kyllä passaapi. Mukava ois moottoripyöräilystä puhella. Paikkaa täytyy vain tuumailla.

Grammo kirjoitti...

Tänään oli muuten aivan mukava moottoripyöräilysää. Ajelin Rosvon Käläviältä Iollenevalle. Hieman oli Vanha Kannustie liukas, mutta valtatiet ajokuntoisia. Pimiää oli, mutta Suzukisa meleko hyvät valot. Jos tietäs, ettei oo mustaa jäätä, niin ajotouhua vois tuommosillaki kumeilla jatkella. Nyt pyörä Isonnevan elosuojasa. Olihan se jo vähän lohduttomankin näköinen tuuosa porraspäässä lumen peitossa. Ensiviikolla taas reilummin pakkasta. Jokohan jää talliin talveksi?

R100RS kirjoitti...

Ookkei. Demokraattisessa yksimielisyydessä pidämme "kokoontumisen" 28.11 keskiviikkona. Paikkana ois rannanperän kämppä ja loput varmaan selkenee täs ajan kuluessa.
Tosta muut sanat ymmärsin, mutta antagligen jäi vähän hämäräksi, oletan, että se tarkoittaa hyvinkin?

Gretsch kirjoitti...

Pieni muutos. Poistin tuolta Ajopäiväkirjasta kohdasta KOMMENTIT rekisteröinti vaatimuksen.
Joten sana on vapaa.