lauantai 3. toukokuuta 2008

Hyvvää huomenta!

Jokohan kohta herättäis talviunesta!!!!!!!!!!
Kysymys kuuluu: siis numero yksi kymysys: Onko kaikista enduuropyöristä talvirenkaat poistettu ja toimiiko pyörä? Varmennukseksi kysymys on osoitettu jäsenelle A.
Toinen kysymys: Jäsen G tai J saako hän vielä iltalomia ajaakseen? jee
Jäsen V onko koordinaatit kunnossa Ylivieskan Abx.lle, lähtö odottais sine päin?
Jäsen M näkyi jo liikkuvan pellitetyllä pyörällään ja lähtenee mukaan?
Guzzimiehellä ollut vähän ikäviä asioita, hautajaisia jne, joten hänellekin ajelu olis varmaan kohdallaan...............
Itselle kysymys: lähdenkö Ylivieskan Abx.lle joukossa? Vastaus: kyllä!
eli mennäänkö.....................

Oli muuten pyöriä liikkeellä småböndersintiellä ei kuitenkaan klaanin väkeä!

12 kommenttia:

Gretsch kirjoitti...

Kun näin nätisti kysytään: Koordinaatit kunnossa,pyörä kunnossa, ajuri timagikunnossa, mitäs vielä? Ai vastaus: Totta maar lähdetään. v

Grammo kirjoitti...

Mukaan lähen, jos lähtö ens viikon puolella. Tämän viikon kaikki illat töisä. Mutta äläkää oottako, jos kerkiätte mennä. Kait noita kohteita ens viikoksi riittää. Sillon vapaata maanantaista torstai-iltaan.
Lauantaina käytiin Seljes katsastamassa tälle keväälle. Samalla T:n uutta ajopukua. Kesä keli. Kaustisen, Toholammin ja Kannuksen kautta kotia. Sunnuntaina vain pikkuajelua lähimaisemissa.

R100RS kirjoitti...

Ohos... Ollos jäsen A suuresti vielä talviunilla... Renkaiden naputtelu alkoi projektina ja vielä hieman kesken tuo kaikki on.. mutta mutta sora/asfaltit jo kutsuvat niin suloisesti, että ei kauaakaan, kun nuo rupelit alla on..

Sikäli mikäli paha vaan, että tuo joidenkin jäsneten mainostama "talvihorros" jäi itseltä pois ja samalla joillekin "pakollinen" katkos ajokauteen (huom ajokausi=kausi milloin ajetaan, voi olla myös talvi), joten hieman outo olo kun tämä katkos ei esiintynyt suurelti tänä vuonna..


Joten Jäsen A on piakkoin liikenteessä

Gretsch kirjoitti...

On jäänny vähä niinkö talavehen tämä palsta. No siittä vahinkua?
Kelit ovat ollet hyvät, ja viime sunnuntain (katso) http://mzetzbmw.blogspot.com/ pienellä ajolenkillä tuli "jo"? 4000 km täyteen. Viime vuodesta jäljessä n. parituhatta kilometriä.
Väliäkös tuollakaan, kunhan ajo maistuu.

R100RS kirjoitti...

Hehe.

Nyt on taka rengas irti, viellä pitäisi saada kumi pullahtaan pois... Vähän huonohkot työkalut vaan kokkolas.. Täytyypi tulla joku päivä vaihtaa paremmil työkaluil.

Gretsch kirjoitti...

Eikös tuommonen lusikalla ja kaffelilla taivu vanteelta????

Gretsch kirjoitti...

Norjan reissu takana, katseet jo Imatra Memory,´ihin. Tarkempaa pohdintaa ajopäiväkirja sivulla.

Gretsch kirjoitti...

Imatralle ei tunkua tunnu olevan. Sen verran saimme aikaseksi, että torstaina ne veljet, jotka eivät ole töissä tormaavat Lohtajan entiseltä St,ltä matkaan Klo 13.00 Ensimmäinen etappi on Ylivieskan ABC. Sieltä sellainen reitti, että ehdimme Jarin synttäreille klo 19.00. Kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa ajelulle.

R100RS kirjoitti...

Enpä kyllä tohon aikaa pääse lähtee, mutta kyllä imatralle ois halu läthee.. Täytynee vaa vaihtaa ketju ja rengas ennen sitä.. Hehe

Nii ja Jarin synttäreille vois kyllä pörähtää torstaina

Gretsch kirjoitti...

Olis mahtava, kun saavuttais kaikki samaan aikaan synttäreille. Seisemältä reffit entiselle st ykköselle, me kai tullahan pohojosesta, ja Anssu pienen koukun etelästä. Siittä sitte juhulapaikalle?

R100RS kirjoitti...

Jepu :)

Jari vois olla otettu siitä, kun useampi pärrä pärähtää samanaikaisesti pihalle...

Eli torstaina 19:00 st1

gsx kirjoitti...

hyvältä kuulostaa suunnitelmat. säätäkin on luvassa, siis hyvää. endurollahan vois ottaa vähän ylityötunteja takas ja lähteä mukaan. jos ei oo tunteja tekee hän vain sisään tunnit, helppoa eikö totta