maanantai 24. maaliskuuta 2008

Mp näyttely?

Kävikö kukaan näyttelyssä? Pyöriä oli, varusteita oli, roinaa oli, oliko fiilistä, no ei yhtään! Olikos muilla tunnelma katossa? Tuntui yhtä harmaalta kuin erään pääjärjestäjän hiukset. Kumma, että siellä silti on käytävä!
Täytyy myös paljastaa yksi salaisuus, koko näyttelyn komein pyörä oli BMW 1200 ja vieläpä enduuuuuro!
Ja pakkaset jatkuu, mutta kohta.....................................





11 kommenttia:

Gretsch kirjoitti...

Ei tullut käytyä.
Jotenkin tuon fiilingin laskun saattoi todeta tänne korpeen asti.
Kai se vain on kateellisen puhetta, kun lompsa ei anna myöten tarkastella edes pinssien hintoja.
No, ei tuo mikään syy ole, se on syy, ettei ole tarvis hankkia mitään vermettä, pyörästä puhumattakaan, mitäs sitä silloin turhaa bensaa tuhlaamaan.
Kuitenkin kaikkea hyvää näyttelylle, nyt ja tulevaisuudessa.

Grammo kirjoitti...

Lauantaina kävin tai oikeastaan olin melko pitkäänkin. Mietin tuota sammaa. Jotenkin laimeaa fiilinkiä. Mistä se johtui? Otin paljon kuvia ja niitä katselin myös kotona, miettien mikä hyvää ja mikä ei niin hyvää.
Itse tulin siihen tulokseen, että ainakin osasyyllinen asiaan oli pyörien asettelu. Tai niitä ei oikein oltu aseteltu. Oli vain pyöriä pantu vieri viereen niin paljon kun tilaan mahtui. Rekvisiittaa ei juuri ollenkaan ja kohdevaloja erittäin vähän ja heikosti asennettuja. Pyöristä ei tahtonut mitenkään saada edes kunnon kuvia. Ne olivat tiheästi vielä köyden takana. Jotenkin kuin olisi ollut täyteen pakatussa pyörävarastossa. Pekka P:n osasto oli väljä ja pyörien ympärillä pääsi kulkemaan. Pyöristä sai todellisen käsityksen. Ja osastolla oli myös rekvisiittaa, mutta valoja olisi sinnekin kaivannut.
Kuvista huomasin myös sen, että monesta pyörästä olivat jääneet peilitkin kuljetus asentoon. Sekin heijasteli sellaista välinpitämätöntä suhtautumista näyttelyn katsojiin. Oli sellainen tunnelma, että pyörät oli tuotu paikkaan vain säilytykseen.
Yleisöä oli paljon, mutta olivat jotenkin omissa oloissaan. Olisi kaivannut esittelyjä ja hengen nostatusta esim. jonkinlaisen kuuluttajan toimesta.
Se Bemari oli kyllä vaikuttava. Harmi kun sekin oli niin hankalasti esillä, ettei kunnon kuvia saanut juuri ollenkaan, eikä pyörää päässyyt fiilistelemällä tutkimaan.
Hyvää jatkoa kuitenkin näyttelylle. Kyllä siellä olisi kiva käydä uusia pyöriä livenä katsomassa edelleenkin, mutta paremmin pitäisi päästä pyörien ympärille kulkemaan.

R100RS kirjoitti...

Eipä tullu käytyä.. Uuet pyrörät nähään sitten tien päällä. Tarkotuksena oli, jotta pyörällä olis käynyt, mutta eipä tuota sitte tullukkaa. Kyl kapais kokkolan näyttely näymmä piristystä.

Oulun näytely (GT:n aikoihin) on ollut tähän mennessä yksi parhaista, siellä pääsi pyörien päälle istumaan ja oli väljää.

Juu, kaippa myös ajankohta vielä liika aikanen näytttelylle... Ihmiset vasta heräämässä horroksesta.

Nii, kesäl norjaan.

Gretsch kirjoitti...

Nythän näyttää jo hyvältä ulkona. Etelän puoleinen tuuli, ja aurinko lämmittää kummasti.
Ajopäiväkirjassa on Norgen reitin ulkomaanosuuden alkua vähän hahmotteilla. Reitistä tulee hyvä!

Gretsch kirjoitti...

Vetää porukan hiliaseks nämä ilimastonmuutokset, ja hiillitön lämpeneminen.
Taisi tulla myöhänen varsinainen ajokauden avaus niille, jotka eivät tielle hyökänneet tuosa kuun vaihtehesa. Ilimaaki pahempia täälä periferiasa nuo teitten kunnot.

gsx kirjoitti...

hiljasta on ja masentavaa.pakko kai muuttaa jonnekin missä vois ajaa etelämmäs, ei kuitenkaan pietarsaareen. mutta mikä ois eka kohde porukalla

gsx kirjoitti...

hiljasta on ja masentavaa.pakko kai muuttaa jonnekin missä vois ajaa etelämmäs, ei kuitenkaan pietarsaareen. mutta mikä ois eka kohde porukalla

Gretsch kirjoitti...

Tämä kommenttipalsta sekoilee!! No joo, suuri häpiä se olis, jos Otto pesueelleen pesän Pietarsaareen tekisi. Tällä hetkellä tuntuu Houraatin pysäkitkin olevan valovuosien päässä. Vielä pääsi Toppoliinolla läpi, mutta lujalle otti. Parit sepelikuormat toivottavasti paikkaa tilanteen. Ai niin, Ylivieskan ABClle seuraava klaanin etappi.

gsx kirjoitti...

kyllä se kai sitten niin on, että nykysuomessa pärjäilee vain enduuroolla, jotta kotoaan pois pääsee.
niin että milloin Ylivieskan Abz

Gretsch kirjoitti...

Mitäs klaaniveljet nyt sanoo, kun lunta puolimetriä maassa. Lumivehkehiä pitää viritellä Valmetin nostolaitteisiin, ettei tarvi topoliinoa maantielle kantaa. Josko tämä rytäkkä olisi talven viimeinen? Näinhän sanomalehti Keskipohjanmaa ennustaa. En pane vastaan.

Gretsch kirjoitti...

Njyt tuntuu siltä, etei tämä loki saa ilmaa siipiensä alle. Nythän on aika, jolloin ei enää ruuvata, mutta ei vielä hirvittävästi ajellakkaan. Joten fiilistely tänne olisi paikallaan. No eipäs tuo nyt maailmaa kaaja.