tiistai 12. helmikuuta 2008

Keskellä Suomea

Käväisin pikaisesti Jyväskylässä ja Mikkelissä. Oli pakko mennä autolla. Sain kyytiä lähes uudella mersulla, unettavaa istumista kun ei mitään kuulu, edes moottorista.
Mutta tärkein: kaski mp havaintoa, toinen tuli vastaan välillä J.kylä Mikkeli, ilmeisesti Ural ja vielä sivuvaunu. Toinen havainto keskellä Mikkeliä ei mikään turha pyörä vaan pöpöttävä kaksitahtinen MZ.
Näyttää tuo kausi tuolla Venäjän rajalla alkavan ajoissa.

5 kommenttia:

Gretsch kirjoitti...

Sen röplöttävän MZ-tin kuskin on täytynyt olla Roveharjun Reijo! Täällä bongattiin Anssun lisäksi kolme motoristia kasitiellä sunnuntaina.
Tällä hetkellä ajokeli on vähän karskin oloinen. Kuukauden päästä pitäisi siis startata? Pidetään peukkuja pitkän kevään puolesta, koska ajokausihan loppuu juhannukseen?

R100RS kirjoitti...

Mitä se veijo höpöttää ajokauden loppumisesta? En ole kyllä sitä vielä huomannut, että olisi ajokausi lopetettu.. Nyt tuli vähän ajelutaantuma kun tuo asfaltti alko paistamaan. Juu sunnuntaina oli talvikokoontuminen alavuudella, varmaan sieltä tulossa. Vois kohta jo melkeen nyppästä nastat alta poies.. Kasitie ois jo aika sula..

Gretsch kirjoitti...

Suurin ajonautinto on maalis-huhti-toukokuussa. Ja mistähän se johtuu?
Se johtuu talven tauosta!
Autolla pthyi... ajelukin voisi olla mukavaa, jos siitä olisi pakollinen, muutaman kuukauden tauko vuodessa.
Ympärivuotinen ajelu, sama millä vehkeellä alkaa vähitellen tympiä. Näin on hiliaa tosi.

R100RS kirjoitti...

No huh...

Mullehan noita taukoja tulee kylläkin muista syistä kuin "ajokauden" loppumisesta... Varmasti alkaa tympiin jos samoja teitä jatkuvasti painaa, mutta kyllä kun uutta näkee ja saa vähän koeteltua rajoja, niin ei se ala tympii.

en allekirjoita väitettänne...

Gretsch kirjoitti...

MZ-ajajien juntta on tehnyt tutkimuksen asiasta.
Lahtinen ja Roveharju ovat kestokoekaniineja jotka ajavat läpi talven. Ovat todenneet, ettei kesällä viitsi ajella. Siis tauko paikalla.
Juntta on todennut parhaaksi ratkaisuksi: Talvella ruuvataan, kesällä ajetaan. Ural-roikan versio: Talvella ruuvataan, ja kesällä ruuvataan!