keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Hyvää Joulua kaikille prätkällä liikkuville ystäville toivoo. jpukki

ps. pyörä on huollettu, ketjut vaihdettu. Päivä pitenee 21.12 alkaen, milloin baanalle? siis ilman nastoja, ne kuuluu eskimoille.

14 kommenttia:

Gretsch kirjoitti...

Mitäs nuorukaistontut alkaa hyppiä silmille? Täältä se o i k e a joulupukki toivottaa Hyvää ja ajoviettiä nostattavaa joulua, odotuksellista vuoden alkua, ja 12.03 2008 alkavaa ajokautta.

R100RS kirjoitti...

Hyvää joulua. hmmm. katsotaan millainen joulupukki sitä attona könyää..

Kaasarit putsattu, ööö, liian lämmintä ajeluun.. siis aattoajeluhan/käynnistely on melkein jokavuotinen perinne, että silloin pärrä tielle. nyt ois ainakin hyvät kelit ajella. Voihan ne nastat eskimoille kuulua, mutta piikit kuuluu tohtorille.

Nyppä kekkasin, täytyy käydä tiimarista hakemassa rasiallinen nastoja, jotta saisimme nastotettua muittenkin pyörät. juu.

Gretsch kirjoitti...

Kyllä jouluna pyörät tulille pitää laittaa.
Tuo lauseke joulutontun tervehdyksessä? Ketjut vaihdettu?? Hmmm.. Harrikkamiehillä riippuu ketjuja joka puolella, mutta mitäs ketjuja se joulupukiksi joulupukin paikalle yrittänyt vaihtelee????
Aivan ihmeellinen sana r satasen viestissä: Kaasarit? Tarkoittaako, että kaasuttaja on käynyt suihkussa, vai mitä?? (taitaa tulla turpiin) LUXUS TOURINKERI BMW llä ajeleva.

R100RS kirjoitti...

Tuotaniin... Ilmeisesti nimimerkki gretsh kokee jotain puutteellisuutta pyöränsä talvi/ajo-ominaisuuksissa, taitaapi purkaa sitä kanssa kärsiviin.. kaasarit, eli kaasuttajat, eli polttonesteen sekoittimet (huom 1-sylinteri, 2 kaasuttajaa vert. 4 sylinteriä 4 kaasuttajaa tahi jokin elektronisesti ohjattu ruiskutin, siis "sähköpyörissä") Niin ja yleisen hyvän vuoksi kaasuttajakin on käynnyt suihkussa, jopa saunassa usesti.

Lisäksi ihmettelen kommenttia "bmw:llä ajeleva?" empä ole hetkeen nähnyt sen liikahtavan sieltä elosuojasta.. Muistaakohan edes kuinka jarrua ja kytkintä käytetään...

jep jep

gsx kirjoitti...

niin siis ketjut! moottoripyörä on ketjuvetoinen moottoroitu pyörä pääsääntöisesti Japanissa valmistettu kuuluu mp.n määritelmä noin vapaasti tietosanakirjaa lainaten.
Autot ovat useimmiten kardaanilla varustettuja kulkupelejä, niitähän sitten valmistellaankin vähän siellä täällä, jopa Saksassa.
Joudun julkisesti pyytämään anteeksi Joulupukilta itseltään, koska käytin harhaanjohtavaa nimeä Jpukki, joka siis on lyhenne juhannuspukista.

Gretsch kirjoitti...

Joulupukki hyväksyy juhannusvirkaveljensä selittelyt.

Joulupukki pitää myös jaappanilaisista moottoripyöristä. Se pukkia harmittaa, ettei jouluna jaeta samanlaisia munia kuin pääsiäisenä. (siloinhan pukki nukkuu ansaisemaansa talviuntaan)
Pukki on tehnyt eu-lle direktiiviesityksen: " 64875 § kuudennen direktiivin mukaan voidaan joluna jakaa pääsiäismunan kaltaisia suklaa kuorrutettuja, soikeita, toiseen kärkeen suippenevia palloja. Direktiivin 12127§ kuudennen luvun mukaan näitä kutsutaan joulupääsiäsmuniksi."
Miksi tällainen esitys?
Niiden sisään olisi mukava laittaa jaappanilainen moottoripyörä ylläriksi!!!!

Gretsch kirjoitti...

Varmuuden välttämiseksi, tämä palsta hylkiin sisäänpyrkimyksiäni.
Taitaa itsesuojeluvaisto pelata.
EI MUUTA ASIAA KUIN, ETTÄ KOVIN ON HILIAASTA TÄÄLLÄKIN.
TÄSSÄPÄ JUOLAHTI PIENI TESTI MIELEEN, ETTÄ JOS LUET TÄMÄN KOMMENTIN, VASTAA VAIKKA: LUETTU ON! KESTÄÄKÖ KEVÄÄSEEN ENNEN KUIN ENSIMMÄINEN HUOMAA?????

R100RS kirjoitti...

heko heko...

Kylläpä sitä aletaan palstaa taas päivitteleen, kun siltä tuntuu..

Gretsch kirjoitti...

Oho!! 17 minuuttia.

gsx kirjoitti...

vuorokausikin näissä geimeissä on huippuaika eiks nii G.
tulisko joku kasaan ton mun mopon. siinä on liikaa osia

gsx kirjoitti...

oli siis muuten alle vuorokausi

R100RS kirjoitti...

Mun täytyy kyllä myöntää, että vähän huijasin tässä kisassa... Noh, eipä kyl kukaan sääntöjä kirjoittanut..
Milloin ois pyörän kasaus talkoot?
Sit ku se pyörä kasas, niin joku vois säätää kohot kohilleen mun omasta...

t.A

Gretsch kirjoitti...

Voisiko ajatella niin, että kokoatte nuo pyöränne sen verran huitaisten, että jäljelle jääneistä osista saisitte vielä varaosapyörän... niin ko varalle?

R100RS kirjoitti...

Kyllähän tos gsx:n pyörässä olis muutama ylimääräinen reikä, niin vois kait niistä jokusen luovuttaa hyötykäyttöön..